30.jpg

Ateneo Libertario al Margen,  Carrer Palma, 3, Barri del Carme de Valencia  |  www.ateneoalmargen.org  |  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Biblioteca anarquista

En la labor de nuestro Ateneo de difusión de la idea anarquista, contamos con una amplia biblioteca de titulos libertarios que pueden ser consultados por l+s amigos y vecinos en nuestro local.
Info

Libros, video y otras publicaciones

Aquí encuentras nuestras publicaciones, en solitario o conjuntas con otros. Consulta materiales y contacta para adquirir la que te gusta. 

Audiovisuales propios

Aquí encuentras materiales multimedia (audio y video) de creación propia, reporte de películas vistas en el Ateneo y videos externos que colgamos en el sitio. 

Mostra del Llibre Anarquista

Toda la información acerca de esta veterana convocatoria para el encuentro y difusión de la cultura libertaria en València...

+ Info

Contra las prisiones

Noticias sobre la actualidad de la lucha en y contra las prisiones, datos útiles, escribe a l+s pres+s libertari+s.

+ Actualidad

28FA redes1

 

València acull la XXVIII Fira Alternativa amb una reflexió sobre l’educació

Aquesta edició se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juny al Vell Llit del Túria entre el pont de l'Exposició i el pont de les Flors

La 28a edició de la Fira Alternativa de València debatrà sobre quin tipus d’educació volem per als nostres filles i fills i com hauria de ser les relacions amb les xiquetes i els xiquets. Hem de desaprendre per tal de tornar als nostres orígens i recuperar la nostra essència més natural.

 

Per això des de l’organització de la Fira Alternativa plantegem la necessitat de què isquen espais educatius lliures que proposen una relació amb els xiquets, xiquetes i adolescents influenciada pel respecte al seu ritme d’aprenentatge, l'experimentació i la llibertat de decisió. Si volem canviar coses en aquest món hem d’apostar per altra manera d’entendre la educació i l’aprenentatge.

A la Fira Alternativa també hi haurà, com és habitual, diferents actuacions musicals i d'entreteniment al llarg dels tres dies (5, 6 i 7 de juny). Per a això es comptarà amb les actuacions de grups com Mantequilla voladora, Barrejat, Cuello, Besaravia o Pep Gimeno ‘El Botifarra’, entre altres. També hi haurà tallers, xerrades i fòrums, presentacions de publicacions, de campanyes ecològiques, parades informatives de col·lectius socials i artesans, alimentació vegetariana...

El col·lectiu Caleidoscopi, organitzador de la Fira Alternativa de València, es va plantejar fa 28 anys que aquest espai era la forma d'expressió i difusió més genuïna i coherent. Des d'aleshores, han tingut com a objectius donar a conéixer el treball artesanal, l'alimentació vegetariana i ecològica i el pensament crític que es reflecteix a través de les accions de les persones i col·lectius que participen en la Fira, i tot això sense rebre subvencions ni tindre personal remunerat.

Més informació: Toni (656 65 41 67)

Actividades

Enero 2019
L M X J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Sin eventos

Donde estamos

Ateneo Libertario Al Margen
Palma, 3 bajo
Tel. 96 392 17 51
46003 València
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
www.ateneoalmargen.org

Mapa Web

 

Suscríbete

+ Suscríbete para recibir en tu email
la programación mensual del Ateneo

Tráfico

Hoy92
Ayer297
Semana1316
Mes5513
Total288478
Viernes, 18 Enero 2019 07:09

Video 22 Aniversario
Scroll to top